De beste fiets is de Stromer ST2

Logo Dikkenberg Exclusief

stromerBent u op zoek naar de perfecte fiets? Dan is de Stromer ST2 een goede match voor u! De Stromer ST2 is perfect voor iedereen die van fietsen houdt. Of dit nu lange of korte afstanden zijn, het is zeker een aanrader om een Stromer ST2 aan te schaffen. Dit doet u natuurlijk bij Dikkenberg Exclusief.

De Stromer ST2  is een opvolger van de ST1X en is uitgerust met een CYNO drive motor van 800watt. Daarnaast heeft de Stromer ST2 ook een 40Nm koppel. Hierdoor zult u elke berg of heuvel op kunnen fietsen zonder een zweetdruppel te krijgen. Daarnaast beschikt de Stromer ST2 over een kwalitatieve verlichting. Hierdoor bent u zowel overdag en s avonds goed te zien. De extra dag-verlichting  zorgt ervoor dat veiligheid een nog groter begrip is op deze Stromer.

Over de Stromer ST2

De Stromer ST2 heeft een zeer modern uiterlijk aangezien alle kabels en apparatuur fraai is weggewerkt. De fiets is bereikbaar via de smartphone en dit is dan ook het enige merk in de fietswereld die beschikbaar is over de gehele wereld. Neem snel een kijkje op de website of ga langs in de showroom van Dikkenberg.