Zoektocht naar blanke lak

NonPaintPro

Ik had een aantal weken geleden schade gereden met mijn scooter. Ik had een stoeprandje niet gezien waardoor ik was gevallen. De zijkant van mijn scooter had hierbij aardig wat lak schade opgelopen. Mijn vader is zelf erg handig dus hij wilde het graag zelf opnieuw spuiten. Ik had echter nog wel op het internet opgezocht wat het kost om een scooter te laten spuiten en deze prijzen waren erg hoog. We gingen daarom samen op het internet op zoek naar een bedrijf die blanke lak verkoop want we hadden nog een spuitbus op kleur om de scooter bij te spuiten.

blanke lak

Zoektocht op het internet

Toen we op het internet zochten naar een bedrijf die goede blanke lak verkoopt tegen een lage prijs kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje een aantal websites met elkaar hadden vergeleken kwamen we uit op de website van Nonpainpro. Op de website wordt erg veel informatie vermeld over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze de klanten willen bieden. Ze bieden onder andere een erg ruim assortiment aan dus je hebt als klant erg veel keuze tussen veel verschillende producten. Ook bieden ze een aantal cursussen aan met onder andere de cursus om te leren spuiten. Nadat we een tijdje in het assortiment hadden gekeken besloten we om over te gaan tot de aankoop van een aantal beschermkapjes en blanke lak. We hadden het voor 17.00 uur besteld dus het was binnen 2 werkdagen bezorgd. Ik ben super tevreden en ik raad Nonpaintpro ook absoluut aan voor iedereen die op zoek is naar spuitbussen tegen een lage prijs.