Op zoek naar een goede rijschool ?

Een jaar geleden ben ik eindelijk 18 geworden. Voor mijn verjaardag mocht ik gaan beginnen met mijn rijbewijs. Wel moest ik eerst nog een goede rijschool vinden. Zelf heb ik er niet heel veel verstand van. Ik vroeg rond in mijn omgeving waar zij hebben gelest. Zij vertelden mij over hun positieve ervaringen over rijschool IJburg. Dit was volgens hun een super goede rijschool. Ik heb gelijk contact opgenomen en we hadden gelijk een afspraak gemaakt voor een proefles.

rijschool ijburg

Ervaringen

Nadat ik contact had opgenomen had ik gelijk twee dagen daarna een proefles. Deze was geheel kosteloos en vrijblijvend. De instructeur was super vriendelijk en heeft mij super goed les gegeven. Omdat ik al een aantal maanden 18 was wilde ik snel mijn rijbewijs halen. Ook dit was zeker mogelijk bij rijschool ijburg. Zij bieden pakketten aan en gewoon losse lessen. Na de proefles ben ik samen met de instructeur om de tafel gegaan. Wij hebben samen een plan opgesteld. Hieruit kun je opmaken hoe lang je ongeveer bezig zult zijn. Bij mij zou het niet heel lang gaan duren omdat ik zelf aan heb gegeven dat ik hem snel wilde halen. Dit is ook gelukt. Binnen een keer was ik geslaagd en ik raad deze rijschool zeker aan.