Banden Tilburg

Banden Tilburg

Ik was opzoek naar een garage die tweedehands banden aanbood tegen een lage prijs. Ik zag op Facebook dat ik getagd was in Banden Tilburg. In de post was te zien dat een auto een paar nieuwe tweedehands banden onder de auto had laten zetten. Hier was ik dus al een tijdje naar opzoek. Onder de post stond een link die mij doorverwees naar de website van het bedrijf.

Website

Op de website waren een aantal kopjes te vinden met informatie over het bedrijf.Het bedrijf bestaat al sinds 1994 en ze hebben sinds die tijd al erg veel klanten geholpen die zeer positief spraken over de garage. Ze boden onder andere ook tweedehands banden aan. Op de website stond dat de tweedehands banden beschikken over een profieldiepte van 5 tot 7 mm. Hierdoor kon je weer veilig de weg op tegen een aantrekkelijke prijs.

Service

Toen ik eenmaal bij de garage aankwam werd ik erg vriendelijk ontvangen. Ik werd erg snel geholpen en kon mijn auto de volgende dag alweer ophalen. Ik heb nu al een aantal maanden met de banden gereden en ik heb besloten om weer nieuwe banden bij Banden Tilburg te kopen. Ik was super tevreden over de manier waarop ik geholpen werd.

Voor meer informatie, kunt u  hier klikken.